Vi har samlet informasjon om koronasituasjonen og vaksine her - bestill koronatest/spm. om vaksine tlf. 469 26 102 mellom kl. 9-15

Sett deg i vaksinekø her-  for deg som er 74 år og yngre

Les mer...
error_outline
21. mai kl. 09:46

Smittesporingsteam tlf. 469 26 126 kl. 9-21. PUBLIKUM SKAL IKKE RINGE DETTE NUMMERET.

Lurer du på testsvar? Få svar direkte her på Helsenorge.

Les mer... clear
46a47819-3ec9-4a6f-9148-da15b6b3992a_150x200

Harelabben 27. august

Vår første båttur!

Halve barnegruppen på Harelabben og Ekornstubben tok seg en spontantur med båten vår, Gjedda! 

På tirsdag bestemte vi på Ekornstubben og Harelabben oss for å ta en båttur. Vi tok da med oss de største fra begge avdelingene. De yngste gikk opp på Furutoppen for en dag i skogen.  

Vi hadde strålende vær og barna virket veldig klare for en tur ut med båten. Vi har jo også mange nye barn, så dette gjorde at det ble ekstra spennende. Vi kom oss ned til båten og fikk lastet den med sekker, tepper, bleier og alt det nødvendige. Jonas fra Ekornstubben hadde også pakket med seg primus, stekepanne og ingredienser til å lage pannekaker!  

På vei ut blir det fort slik at barna finner roen og har lett for å sovne til lyden av vann og båtmotoren. To barn sovnet på vei ut og fikk luren sin litt tidligere på dagen. Vi koser oss ute på vannet. Her er det mye å se på. Vi så blant annet en heisekran til alles store begeistring! Vi fortsatte mot Sundvollen stranda for å spise lunsj, men fant ut at det var for folksomt. Vi fortsatte derfor mot Kommunehytta og gikk i land der. Her spiste vi matpakkene våre. Jonas begynte med pannekakelaging og steking under lunsjen slik at alle barna fikk med seg prosessen. Etter lunsj fikk alle smake pannekake. Nam!  

På vei tilbake hørte vi på musikk i båten og la de ungene som skulle sove i pledd i båten. Etter en liten stund sovnet alle sammen. Vel tilbake ved brygga var det bare å pakke ut og finne veien opp til barnehagen igjen. Her spiste Ekornstubben og Harelabben fruktmåltidet sammen.

Vedlegg

Del dette:

Skjema

Snakk med oss

Skriv til oss

Besøk oss