Vi har samlet informasjon om koronasituasjonen og vaksine her - bestill koronatest/spm. om vaksine tlf. 469 26 102 mellom kl. 9-15

Sett deg i vaksinekø her-  for deg som er 74 år og yngre

Les mer...
error_outline
21. mai kl. 09:46

Smittesporingsteam tlf. 469 26 126 kl. 9-21. PUBLIKUM SKAL IKKE RINGE DETTE NUMMERET.

Lurer du på testsvar? Få svar direkte her på Helsenorge.

Les mer... clear
20200907_103842_200x150

Revehiet 7.september

Rever på 2x båttur!

Fugleliv og oppdagelsestur...

To fine båtturer! 

Fredag dro vi på jakt etter fugleliv ved fjorden. Det tok ikke lange tiden før observante barn oppdaget både måker, ender og svaner og gjess. SE DER! Vi hadde med oss kikkerter og rever kunne fortelle at "nesten sånn har pappa, bestefar har kikkert". Vi hadde også med oss bilder og fuglebok. Vi spiste maten vår ved Storøya, før vi fortsatte. Storefot'ene hadde en lang tur, Kleivklyver'n , i beina og vips ble noen trøtte. Veldig trøtte. Hiawata og Røde fjær smilte lurt da Koko sa "nå legger vi alle Storefot'ene".   

Mandag dro vi på oppdagelsestur. Kim mente vi skulle til Vikersund, og sammen med Sanna ropte de to "Vikersund, Vikersund". Ja, kanskje en annen gang..... Skal vi til Dovydas øya? Vi har mange kjente steder, og fortsatte. Sigurd viste revene huset sitt. Han kunne fortelle at Frognøya, ja, den hadde han hørt om. Han hadde også hørt om Sigurd Ribbung og Ribbungene på Frognøya. Har du hørt om Ribbungene på Frognøya?  Spennende og litt skummelt syntes rever om turen på øya. Vi så skulpturer, en kjempe, kjempestor lønn, og en flott gammel gård. 

 

Del dette:

Skjema

Snakk med oss

Skriv til oss

Besøk oss