Vi har samlet informasjon om koronasituasjonen og vaksine her - bestill koronatest/spm. om vaksine tlf. 469 26 102 mellom kl. 9-15

Sett deg i vaksinekø her-  for deg som er 74 år og yngre

Les mer...
error_outline
21. mai kl. 09:46

Smittesporingsteam tlf. 469 26 126 kl. 9-21. PUBLIKUM SKAL IKKE RINGE DETTE NUMMERET.

Lurer du på testsvar? Få svar direkte her på Helsenorge.

Les mer... clear
DSCN9661_200x150

Harelabben 12. august

Oppstart og oppdagelsestur for harebarna!

Nå har vi hatt tre fine uker sammen og blitt godt kjent med hverandre. I dag har harene vært på oppdagelsestur rundt barnehagen.  

Tiden flyr og vi har nå blitt godt kjent med Frida, Sigurd, Lavrans, Eline, Leah og Snorre som har begynt på avdelingen. Vi har hatt noen rolige uker med mye fokus på lek, trygghet og relasjoner. Barna har blitt godt kjent med oss voksne, de andre barna på avdelingen, barnehagens uteområde og rutinene våre. Alt dette er med på å skape gode og trygge rammer for barna. Oppstarten kan ofte være tøff både for barn og foreldre, men med et godt samarbeid så skal dette gå veldig fint. Det er viktig at vi følger barnas tempo under en så stor overgang og bruker god tid!

I de første ukene har vi tatt det helt rolig i barnehagen med mye lek i sandkassen, sunget og danset til musikk, lest bøker og hatt mye aktivitet rundt sklien, huskene, båten og klatrestativet.

I dag så bestemte vi blant annet oss for å gå på en liten oppdagelsestur rundt barnehagen. Nå har vi jo tross alt vært i barnehagen stor sett hele tiden, så da ble det ekstra spennende å utforske nærmiljølet rundt også. Vi tok oss en tur til fotballbanen først. Her var det mange ivrige barn som ville se nærmere på alt som var. Barna fikk øye på blomster, hinderløypestenger, vannflasker og gummikulene i kunstgresset. Så morsomt å være på et nytt sted med ting som fanger barnas interesse. Deretter tok vi en liten tur i skogen, og gjett hva vi fant! Blåbær! Barna plukket og spiste som bare det. Her ble vi sittende en god stund og vi storkoste oss. Dette var veldig populært, så turer skal det bli masse av fremover!

Del dette:

Skjema

Snakk med oss

Skriv til oss

Besøk oss