Vi har samlet informasjon om koronasituasjonen og vaksine her - bestill koronatest/spm. om vaksine tlf. 469 26 102 mellom kl. 9-15

Sett deg i vaksinekø her-  for deg som er 74 år og yngre

Les mer...
error_outline
21. mai kl. 09:46

Smittesporingsteam tlf. 469 26 126 kl. 9-21. PUBLIKUM SKAL IKKE RINGE DETTE NUMMERET.

Lurer du på testsvar? Få svar direkte her på Helsenorge.

Les mer... clear
DSCN0057_200x150

Harelabben 3. september

Mye moro på Furutoppen, barnehagen og på båttur!

En liten oppsummering av uken.

Denne uken har vært preget av mye sykdom og mindre barnegrupper på avdelingene. Det er derfor blitt gjort noen endringer på planene. Barna har begynt å bli godt kjent med Furutuppen. Her er det så mye å utforske uansett årstid og barna finner alltid på noe å gjøre. Det ligger så mye læring i alt det barna gjør på denne plassen. Vi får inn begreper i form av naturmaterialene og dyrene, barna leker sammen og øver på lekereglene som å vente på tur, og ikke minst motorikken! Så mye kroppslige utfordringer på både ulendt terreng og på lekeapparatene!

Vi har kommet godt i gang med samlingsstundene våre og barna storkoser seg og er fulle av forventninger. Hva skjer denne gangen og hva er det den voksne har med seg i dag? Vi starter alltid samlingen med å høre på en rolig versjon av «God morgen alle sammen» på høytalleren. Dette er med på å skape en magisk stemning. Etter dette har vi som regel med konkreter eller bilder som vi får frem på en spennende måte, forteller og synger om. Barna har også blitt godt kjent med eventyret om «Den lille røde høna», og vi ser allerde at barna har fanget opp momenter fra denne. Pinnefigurene til Marie har virkelig falt i smak og ukulelen hennes er helt klart et av høydepunktene. Deretter avslutter vi samlingen med «Labbetussemann» hvor barna får gå fra etter tur.

I barnehagen er det også alltid fint å være. Her storkoser barna seg med mye sykling, husking, skliing, klatring på klatrestativet og lek i sandkassen.

Vi har også fått til en båttur med de eldste fra Harelabben og Ekornstubben, mens de yngste har vært på Furutoppen. De koser seg så masse på vannet og det er så mye å se! Det slår aldri feil med en liten dupp i båten heller. Det er ikke så rart med tanke på bølgene og duringen av motoren. En veldig fin sovemedisin for de fleste!

Høsten har så vidt begynt og vi har allerede hatt så mange fine dager i barnehagen!

Del dette:

Skjema

Snakk med oss

Skriv til oss

Besøk oss