Vi har samlet informasjon om koronasituasjonen og vaksine her - bestill koronatest/spm. om vaksine tlf. 469 26 102 mellom kl. 9-15

Sett deg i vaksinekø her-  for deg som er 74 år og yngre

Les mer...
error_outline
21. mai kl. 09:46

Smittesporingsteam tlf. 469 26 126 kl. 9-21. PUBLIKUM SKAL IKKE RINGE DETTE NUMMERET.

Lurer du på testsvar? Få svar direkte her på Helsenorge.

Les mer... clear
20201215_140859_200x150

Julebord for Ekornstubben

God stemning på Furutoppen under årets julebord! Nissebesøk med pakker, julemusikk, grøt, pepperkaker og clementiner. Herlig, men hektisk dag!

Vi har snakket mye om JULEBORD den siste uka, - det er ikke så lett å forstå hva det er. Men god mat og drikke, julemusikk og gode venner er uansett de viktigste ingrediensene,  og der klarte vi å innfri idag! :)  Stemningen var god da vi gikk til skogen, med ekstra stort jule- lass. Une var syk i dag, men vi fikk god hjelp av Marthe. Da vi hadde fått fyrt opp i ovnen og tent bålet, var det først fuglene sin tur til å få god julemat. Vi hang opp et stort julenek, og fylte opp fuglebrettet med masse gode frø.

Vi rakk å leke litt ogå, det er moro å hoppe fra steinen, gjemme seg (og skremme noen) i huset, og kjøre bil eller fly på den store rota. Jonas hadde med lommelykter i dag, og vi lyste under sklia og der det var mørkt for å se etter maur. Vi fant ingen, de er nok inne i huset sitt.

Julemusikk hadde vi også i skogen i dag, og vi sang og danset en stund da vi plutselig fikk se noen nisseluer borti skogen. Det var selveste julenissen og nissekoret hans som var på tur!! Så spennende å få hilse på nissen, og barna takket fint for gavene de fikk. Nissekorat sang to sanger for oss før de vinket hadet og gikk videre inn i skogen! takk til Rådyrstien for dagens hyggelige overraskelse!

Nissegrøten var varm så vi satte oss til et julepyntet bord, og koste oss med god grøt, og litt godt fra nisseposen. De fleste spiste godt med grøt, men vi har en sliten gjeng  om dagen så julebordet varte ikke så lenge. Kl 12 var gjengen i soveposene sine, og sovnet raskt til regnet på telttaket. Juelstemningen ute kunne definitift vært bedre..

Vi drøyde turen vår litt i dag, og skiftet bleier og spiste frukten vår på Furutoppen før vi gikk tilbake til barnehagen. Mette, fornøyde og slitne etter et hyggelig julebord, med den flotte gjengen på Ekornstubben! Takk til små og store venner for en fin dag!

 

 

Beklager feil retning på bildene...

 

 

Del dette:

Skjema

Snakk med oss

Skriv til oss

Besøk oss