Vi har samlet informasjon om koronasituasjonen og vaksine her - bestill koronatest/spm. om vaksine tlf. 469 26 102 mellom kl. 9-15

Sett deg i vaksinekø her-  for deg som er 74 år og yngre

Les mer...
error_outline
21. mai kl. 09:46

Smittesporingsteam tlf. 469 26 126 kl. 9-21. PUBLIKUM SKAL IKKE RINGE DETTE NUMMERET.

Lurer du på testsvar? Få svar direkte her på Helsenorge.

Les mer... clear
IMG_20200904_143445_150x200

Harelabben 7. september

Furutoppen og bursdagsfeiring!

Barna storkoste seg på Furutoppen og vi feiret en stolt bursdagsgutt som fylte 2 år!

På fredag hadde vi en kjempefin dag på Furutoppen. Barna har blitt godt kjent med basen vår og tester stadig sine egne motoriske ferdigheter. Barna har også blitt kjent med våre grenser og hvor langt unna de kan gå fra de voksne. Morsomt å se hvordan barna tilpasser seg over så kort tid. På Furutoppen er det så mye gøyalt å finne på og det er spennende å se hvordan barna videreutvikler sin lek gang etter gang. Denne gangen hadde barna mye fokus på naturmaterialer. Dette er jo så fint for sansene våre! Naturmaterialene er jo også så viktig i barnas rollelek. Nå ble for eksempel en pinne og kongle satt sammen, og resultatet ble is! Forskjellige typer is som vi måtte smake på, nam! Ellers så har barna fått stimulert seg kroppslig gjennom de ulike lekeapparatene (husken, dumpa, edderkoppspinnet og klatreapparatet). Barna får også øvd på å vente på tur og hjelpe hverandre.

Samlingsstund hadde vi også. Denne gangen hadde vi med språkposen hvor ulike dyr ble trukket ut. Vi snakket om de og sang. Barna storkoser seg under samlingsstundene våre. Vi prøver å variere samlingene vår for å opprettholde spenningen, men det er også viktig med gjentakelse for at barna skal lære.  

Da barna hadde blitt gode og mette etter lunsj, var det tid for stell og legging for de barna som skulle sove. Eline, Charlotte og Olav er blant de barna som er våkne og de fikk gå på en liten oppdagelsestur, mens de andre sov. Så mye å uforske. Vi tittet i fuglekasser, vi plukket og smakte på bringebær, sett hestespor og fått sett uglehuset i skogen.

Da vi var tilbake i barnehagen var det tid for bursdagsfeiring for Edvard som fylte 2 år! HIPPHIPP HURRA for deg! Vi satte oss på gresset i en stor ring. Edvard fikk bursdagskronen sin som han og Marie hadde lagd sammen i forkant. Så stas å kunne velge farge og motiv til denne. Vi fant også frem flagg og Marie hentet ukulelen sin. Bursdagssangen ble sunget og Edvard satt stolt med kronen sin på hodet. Hege hadde handlet inn masse god frukt til oss: blåbær, druer, kiwi og jordbær. Heideh lagde kjempefine fruktskåler til oss som vi storkoste oss med ute på gresset.

Håper du hadde en fin bursdag Edvard!

Del dette:

Skjema

Snakk med oss

Skriv til oss

Besøk oss