P4165715_200x150

Storefot, Elgtråkket 16/4

Bursdag og storefotbesøk på en og samme dag!!

I dag fikk vi feiret ei fnisete, søt jente som ble seks år! I tillegg har vi vært på busstur rundt for å se hvor alle storefotene bor! For en fin dag...

Først av alt i dag: Hipp hipp hurra for Maia!! Denne vakre skapningen er hele seks år i dag! Vi har feiret i hele dag, for Maia har kjørt rundt med krone på hodet sammen med oss andre!

Med "kjørt rundt" mener jeg å kjøre rundt i buss..! Grunnen til at vi har gjort det i dag, var at vi skulle rundt omkring for å se hvor alle sammen bodde! Og det var både gøy og stas å vise frem huset sitt til de andre! Vi har sett vinduet der hvor barna har sitt rom, og vi har sett på traktorer, hester, trampoliner og lekestuer ute! Da vi kom til Johannes, var mamman hans, Jannicke hjemme, og hun ba oss inn på saft og sjokoladekjeks! Her fikk vi også hilse på fuglen til Johannes, Cæsar. Han er en blå undulat som fløy rundt i stua! Hjemme hos Anna var også mamma Anette hjemme. HUn hadde lagt ut en overraskelse til oss i lekehuset til Anna! Der sto det et fat med melon som ikke ble veldig gammelt... Dette var godt! Vi var også inne hos Anna og så på rommet hennes og egentlig resten av hele huset hennes!

Vi endte opp hos Maia og der var både mamma Bodil og Pappa Morten hjemme og de hadde grillet pølser til oss!! Dette smakte godt for sultne elger! og ikke nok med det: is ble det også før vi skulle gå tilbake til bhg.

Vi har hatt en veldig hyggelig bussåfør i dag som heter Ove, og han kjørte oss trygt rundt guidet av våre flinke barn! Alle barna fant ting og tang ute hos seg selv de ville vise frem, så det var artig!

Vi har hatt en super dag alle sammen! Siden Lage er på ferie, fikk vi ikke reist innom han, men vi har denne turen til gode tenker vi! Han bor ikke lenger unna enn at vi kan sykle dit når han kommer hjem. Se på mange fine bilder på denne bildeserien og ta med barna som kan forklare nærmere!

Del dette:

Tips en venn Skriv ut