DSCN2667_200x150

Harelabben mandag 18.juni

Harer på bøljan blå

I dag ble det bølger og tilogmed litt "sjøsprøyt" på båtturen vår, og fangsten vår med håv ble heller dårlig... Men turen vår - DEN var bra!

Sola skinte da vi gikk mot Sælabonn på morgenen i dag, men så fort vi kom oss utpå Tyrifjorden ble sola borte og vi så mange grå og svarte skyer.. Vi bestemte oss for å ikke reise så langt ut i dag, så vi snudde båten og la til kai i Snekkerstuvika ved Bønsnes. Sultne som vi var fant vi frem matboksene våre med en gang, og maten smaker alltid best på tur! Selv om det regner bittelitt.....

Litt lek, og bleieskift/dotur etter mat, men så var vi klare!! Med på turen i dag hadde Jon Didrik nemlig tatt med mange håver, og en stor bøtte til fangsten! Den litlle gjedda i barnehagen var sulten så Knut Emil hadde spurt om vi ikke kunne fange noen rumpetroll, eller flere kimer? Og nå var vi på saken! Hm, ikke så mye som en lite rumpetroll å se.... Vi prøvde litt her og litt der, og noen prøvde med lang håv og noen med kort håv. Neida, ikke noe fangst i dag... Jon Didrik fant bare en død liten kreps som vi studerte litt nærmere.  Bedre lykke en annen gang, kanskje!?

En trøtt gjeng gikk ombord i båten, i dag var det mange som ville sove eller hvile seg. Selv med mye vind, bølger og vannsprut sovnet de fleste. Kanskje de likte å bli vugget i søvn? Dette er iallefall en gjeng som er trygge på båttur! Vi er klare for ny båttur neste uke, vi! Og da håper vi på fangst i bøtta, eller kanskje vi overrasker med en is- stopp??? Den som blir med får se! :)

 

 

Del dette:

Tips en venn Skriv ut

Skjema

Snakk med oss

Skriv til oss

Besøk oss