P4160007_200x150

Rådyrstien 16. april

4 ganger HURRA!

I dag var det en lykkelig 4 åring som ble feiret på Solplassen

I dag har vi feiret Ingeborg Sofie som har blitt 4 år. Dagen ble feiret på Solplassen, med både popcorn, "hurra for deg", raketter og ellers mye lek og moro. Kronen lå å ventet på oss i barnehagen, så den fikk Ingeborg Sofie da vi kom tilbake til barnehagen. Det var en gul krone med 3 bilder av Elsa på, pluss gull og rødt glitter. Ingeborg Sofie hadde også ønsket seg popcorn, så dette laget vi på Solplassen. Hun fikk selvfølgelig dele ut til de andre.

Etter vi hadde feiret Ingeborg Sofie, hadde noen av barna forestilling. Før dette hadde vi delt inn i 3 grupper. Noen var med Jeppe og tok bilder og noen var med Eirin og øvde på eventyr. Resten var igjen på Solplassen og hørte blant annet på Bjørgvin som fortalte eventyr og de så hvordan popcorn blir laget. De som var på gruppe med EIrin viste frem "Bukkene Bruse", mens de andre barna koste seg med popcorn og så på. Vi hørte også på et eventyr Bjørgvin fortalte etterpå. Alle barna som var med Jeppe fikk ta bilder, og det var Syver som tok bilder av bursdagsfeiringen til Ingeborg Sofie. Vi har med andre ord hatt en eventyrlig dag på Solplassen :) 

Da vi var ferdig med eventyrfortelling og bursdagsfeiring var det mange som lekte "Bukkene Bruse" og flere som balanserte på stokker og lekte i taulandskapet.

Ha en fin dag alle sammen :) 

Del dette:

Tips en venn Skriv ut

Skjema

Snakk med oss

Skriv til oss

Besøk oss